21.7 C
Athens

Εφές – Μακάμπι 91-89: Ο Μπομπουά «ντύθηκε» Λάρκιν

Η Εφές αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε τον Σέιν Λάρκιν για να πάρει μία πολύτιμη νίκη. Για την ακρίβεια, υπερπολύτιμη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τη Μακάμπι.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε με 91-89 απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία έχασε το προβάδισμα της, επέστρεψε με τον Γουίλμπεκιν που με τη σειρά του έκανε τρομερά λάθη στα κρίσιμα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα η Μακάμπι να ηττηθεί.

Ο Μπομπουά έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στην Πόλη. Ο Γάλλος είχε 23 πόντους με 3/5 τρίποντα, μοίρασε επτά ασίστ, είχε τρία κλεψίματα και ήταν… διαστημικός! Ο Πλάις έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά του με 20 πόντους, ενώ ο Μοερμάν είχε 17 με 3/7 τρίποντα.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Γουίλμπεκιν έκανε το 80-84, αλλά τα λάθη των φιλοξενούμενων είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει κοντά στο σκορ η Εφές και να προσπεράσει.

Ο Μπομπουά πέτυχε κρίσιμο καλάθι, ενώ ο Γουίλμπεκιν έκανε τα δικά του λάθη με αποκορύφωμα το τρίποντο που πήγε να επιχειρήσει με το σκορ στο 91-89 και με 4″ να απομένουν με αποτέλεσμα ο Γάλλος να διαβάσει τη φάση και να του βάλει το καθοριστικό μπλοκ που έφερε τη νίκη. Για τη Μακάμπι ο Μπράιαντ είχε 22 πόντους, ενώ ο Γουίλμπεκιν έφτασε τους 15.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 49-50, 67-72, 91-89.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς