21.2 C
Athens

ΑΕΚ: Ο Λούκα Μπάντι κι οι δηλώσεις για τη… Μαφία

Τι σχέση θα μπορούσε να έχει ο Λούκα Μπάντι με τη Μαφία; Οι μπηχτές του προέδρου της Τζένοα για τον Ιταλό που θα σφυρίξει το Σέλτικ - ΑΕΚ

Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Και πρώτα απ όλα να πω μια καλημέρα στον Ιταλό διαιτητή Λούκα Μπάντι, που θα σφυρίξει τον αγώνα της Σέλτικ με την ΑΕΚ: Buongiorno senior Luca Banti. Come stai? Bene? Πάντα καλά. Υγεία πάνω απ’ όλα, bro.

Λοιπόν, θα γυρίσουμε τέσσερα χρόνια πίσω, bro. Ο Λούκα Μπάντι σφύριξε ένα παιχνίδι Τζένοα – Ρόμα 0-1 με γκολ του Βέλγου Ναϊνγκολάν στο 40’. Από το 29’, ωστόσο, η Τζένοα έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής του Ματία Περίν.

Μετά το ματς, ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι υπονόησε συμμετοχή της Μαφίας στο αποτέλεσμα του αγώνα και χαρακτήρισε τον Λούκα «ντροπή» και «καταστροφή» που απέβαλε τον Περίν. «Δεν χειρίστηκε καλά το παιχνίδι ο Μπάντι».

Ο president της Τζένοα, ακόμα, συσχέτισε εμμέσως την ήττα της ομάδας του με όλα όσα είχαν γίνει στη Ρώμη εκείνη την εποχή, με το σκάνδαλο εμπλοκής πολιτικών με τη Μαφία.

Ο Λούκα Μπάντι συνέχισε να παίζει κανονικά. Δεν έγινε κάποια έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου Πρετσιόζι. Και στην Ευρώπη, «όλα καλά» για τον Μπάντι, αφού κουμάντο έκανε ο Κολίνα στη ΦΙΦΑ.

Ποιο είναι το point, bro για το ματς της Σέλτικ με την ΑΕΚ; Ότι αντικαταστάτης του Κολίνα είναι Ιταλός, ο Ρομπέρτο Ροσέτι. Όλα καλά, για την ΑΕΚ, bro. Αν η ΟΥΕΦΑ όριζε διαιτητή από τη βόρεια Ευρώπη, θα ήταν problem, bro…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς