24.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Συνέχισε την προετοιμασία του για τον ΟΦΗ

Οι Μπουχαλάκης και Φορτούνης προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Πέμπτης (5/11) στο Ρέντη. Μοναδικό πρόβλημα ενόψει ΟΦΗ ο Μπα

Ο Ολυμπιακός στρέφεται αποκλειστικά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το τελευταίο πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε με πτήση τσάρτερ από το Μάντσεστερ, το απόγευμα της Τετάρτης (4/11). Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προγραμματίσει κανονικά προπόνηση και η ομάδα κατευθύνθηκε απευθείας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Προφανώς, όσοι είχαν αγωνιστεί απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι ακολούθησαν θεραπεία. Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους, το πρωί της Πέμπτης (5/11), καθώς την Κυριακή (8/11, 15:00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Κώστα Φορτούνη να προπονούνται κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα. Βέβαια, για τον «Φορτού» μένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει και τι διαχείριση θα κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός και αν τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς στο «Γεντί Κουλέ». Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις στο πόδι, για αυτό και είχε μείνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους «σίτιζενς».

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται στη διατήρηση του 4-3-3, με τους Πέπε και Μπρούμα να έχουν προβάδισμα για την εντεκάδα αντί των Μπουχαλάκη και Ραντζέλοβιτς, αλλά απομένουν δύο προπονήσεις και τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένα. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τους Πρωταθλητές είναι αυτό του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος αναρρώνει από κορωνοϊό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς