24.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα «γκάζια» του Μαρτίνς στο ημίχρονο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν έξαλλος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο και στην ανάπαυλα φρόντισε να τους θέσει προ των ευθυνών τους

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να πιστέψει την παθητικότητα και τον υπερβολικό σεβασμό που επέδειξαν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο με τη Μάντσεστερ Σίτι, διάστημα στο οποίο έκαναν μόλις ένα φάουλ και αυτό προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, ήταν δεδομένο πως θα προσπαθούσε να… αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του και να «ξυπνήσει» τον εγωισμό τους. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε μία έντονη ομιλία προς τους παίκτες του και ουσιαστικά προσπάθησε να τους «τσιγκλήσει» προκειμένου να είναι πιο επιθετικοί σρτο δεύτερο ημίχρονο.

«Φοβάστε; Τι είναι αυτά που κάνετε; Είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζετε; Ξυπνήστε, παίζουμε σαν κοιμισμένοι. Δεν πηγαίνουμε στις φάσεις δυνατά, χάνουμε την μπάλα εύκολα και δεν προσπαθούμε να την ανακτήσουμε» ήταν κάποια από τα λεγόμενα του 50χρονου τεχνικού, ο οποίος έκανε παρατηρήσεις και ατομικά σε κάθε ποδοσφαιριστή, καθώς είχε «φριχτά» παράπονα για την εικόνα της ομάδας στο «Etihad».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς