23.3 C
Athens

Πασκουάλ: Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και την ανυπομονησία του για την επιστροφή της Ζενίτ στην αγωνιστική δράση

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Ζενίτ, την Πέμπτη (5/11, 19:00), και ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίζεται ανυπόμονος, καθώς η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα από τις 9 Οκτωβρίου.

Ο Ισπανός τεχνικός του ρωσικού συγκροτήματος στάθηκε στον αγωνιστικό ρυθμό που δεν έχει η ομάδα του. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής των Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκού δήλωσε: «Μπορώ να πω ότι αυτήν τη στιγμή νιώθω κάπως φυσιολογικά. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα, όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Επιτέλους, είμαστε ξανά όλοι εδώ και, έπειτα από τέσσερις γύρους που χάσαμε, ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.

Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, σε αυτήν την εξαιρετική διοργάνωση. Πνευματικά είμαστε έτοιμοι, αλλά σωματικά προσπαθούμε όλοι να επανέλθουμε πλήρως. Φυσικά, ακόμα μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό, ενώ την ίδια στιγμή κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς