20.3 C
Athens

Εμφανίστηκε ο Ψινάκης – «Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα» (video)

Εμμένει στην απόφασή του να μην παραιτηθεί • Παραπέμπει στην ανακοίνωση που εξέδωσε

Στην πρώτη του δήλωση σε τηλεοπτική κάμερα μετά το δημοτικό συμβούλιο όπου ζητήθηκε η παραίτησή του τόσο από τους συμβούλους όσο και από τους κατοίκους, προέβη ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα παραμένει αμετακίνητος στην απόφασή του να παραμείνει στη θέση του και να μην ικανοποιήσει το αίτημα των δημοτικών συμβούλων και του κόσμου του Μαραθώνα, του Ματιού και του Νέου Βουτζά που ζητούν την παραίτησή του.

Εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του και να συνεχίσει. Τονίζει μάλιστα πως η αλήθεια για τα όσα έγιναν θα φανεί πολύ σύντομα.

«Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος και οι συνέπειες της καταστροφής που έχει υποστεί ο τόπος ανυπολόγιστες», είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα στο STAR.

Στις επίμονες ερωτήσεις να εξηγήσει τη θέση του από εδώ και πέρα, ο Ηλίας Ψινάκης αρχικά είπε ότι «δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από την ανακοίνωση που εξέδωσα», είπε και στη συνέχεια αρκέστηκε στο σχόλιο «η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα».

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί ότι δεν έχει ζητήσει ούτε μία φορά συγνώμη, από την πρώτη στιγμή της καταστροφής. Λογικό, ίσως, από την πλευρά του, από την στιγμή που δεν θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τη φονική πυρκαγιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς