19.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Έσφιξε τα δόντια ο Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά παρουσιάστηκε εμφανώς ανέτοιμος στο «Etihad Stadium»

Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να παίξει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πέρασε από τεστ ετοιμότητας την ημέρα του αγώνα και ο Πέδρο Μαρτίνς έκρινε πως πρέπει να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή.

Ωστόσο, η εικόνα του Έλληνα κεντρικού μέσου δεν ήταν θετική στο πρώτο ημίχρονο. Οι πόνοι στη μέση επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή του και εκ του αποτελέσματος κρίνουμε πως δεν έπρεπε να παίξει βασικός σε αυτό το ματς. Ο διεθνής χαφ δεν έμπαινε δυνατά στις προσωπικές μονομαχίες και δυσκολευόταν στο κράτημα μπάλας, κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η αλλαγή του Μπουχαλάκη με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ήταν αναγκαστική, καθώς οι πόνοι στη μέση δεν είχαν υποχωρήσει και ήταν πρακτικά αδύνατο να ολοκληρώσει την αναμέτρηση, αλλά παράλληλα και ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να αλλάξει πράγματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, βάζοντας έναν παίκτη (Πέπε) στο «Etihad Stadium» με καλύτερο χειρισμό μπάλας και περισσότερα δημιουργικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Ο Πέπε ήταν κέρδος για τον Ολυμπιακό, αφού έδειξε πως όταν προσαρμοστεί και φτάσει στο 100% από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας, μπορεί να προσφέρει πολλά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς