19.8 C
Athens

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Με Μπουχαλάκη και 4-3-3 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Πέδρο Μαρτίνς επαναφέρει τη διάταξη 4-3-3 στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους Μπουχαλάκη και Ραντζέλοβιτς να παίρνουν φανέλα βασικού

Ο Πέδρο Μαρτίνς επαναφέρει τη διάταξη 4-3-3 στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους Μπουχαλάκη και Ραντζέλοβιτς να παίρνουν φανέλα βασικού.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε τεστ ετοιμότητας πριν από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, το πέρασε με επιτυχία, και ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας περίμενε τον Κρητικό χαφ μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς ήταν δεδομένη η επιθυμία του να επαναφέρει το σύστημα 4-3-3 ύστερα από δύο αγώνες στον 3ο όμιλο του Champions League, όπου είχε προτιμήσει τη διάταξη 4-2-3-1 λόγω της απρόσμενης απουσίας του Μαντί Καμαρά.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να εμπιστευτεί στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μία θέση στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής αντί του Γιώργου Μασούρα. Ο Σέρβος εξτρέμ είναι πιο γρήγορος και μπορεί να δώσει περισσότερες λύσεις στις αντεπιθέσεις με την ταχύτητά του.

Η σέντρα του ματς στο «Etihad Stadium», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Champions League, είναι προγραμματισμένη για τις 22:00.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο των Πειραιωτών βρίσκονται οι: Καραργύρης, Τζολάκης, Σουντανί, Χασάν, Πέπε, Βινάγκρε, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Ντρέγκερ, Μπρούμα, Παπαδόπουλος.

H εντεκάδα του Ολυμπιακού μέσα από τα social media της ομάδας:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς