16.4 C
Athens

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος»

Για τις αναμετρήσεις της Σπαρτάκ Μόσχας με τον ΠΑΟΚ, για τον 3ο προκριματικό του Champions League, μίλησαν οι Πρόμες και Φερνάντο

Για τον επερχόμενο αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Σπαρτάκ Μόσχας στις 8/8 στην Τούμπα, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησαν οι ποδοσφαιριστές της ρώσικης ομάδας Πρόμες και Φερνάντο.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόμες ανέφερε:

«Το κίνητρο μου μετά την ανάδειξη μου ως ο καλύτερος παίκτης του ρωσικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, είναι ακόμη μεγαλύτερο.
Όσον αφορά την φυσική μας κατάσταση, νομίζω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς μέσα στη σεζόν»

Για τα ματς με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, που είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος».

Για την κατάσταση του ίδιου και τον συμπαικτών του: «Έχουμε πολλά ματς στο ξεκίνημα της σεζόν. Το ροτέισον εξαρτάται από την φυσική κατάστασή μας. Έχουμε μεγάλο βάθος πάγκου και αν ο προπονητής μας θελήσει να κάνει αλλαγές, γιατί όχι;».

Ενώ ο Φερνάντο υποστήριξε πώς: «Ναι, είδα το ματς Βασιλεία – ΠΑΟΚ. Για τους Έλληνες ήταν σημαντικό που σκόραραν νωρίς το πρώτο τους γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να δείξουμε συγκέντρωση και θέληση στο πρώτο παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς