21.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Στη διάθεση του Μαρτίνς ο Μπουχαλάκης

O Ανδρέας Μπουχαλάκης έλαβε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού επί αγγλικού εδάφους και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς - Με 4-3-3, κατά πάσα πιθανότητα, οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι

O Ανδρέας Μπουχαλάκης έλαβε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού επί αγγλικού εδάφους και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Με 4-3-3, κατά πάσα πιθανότητα, οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη ζάμπλουτη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Η προπόνηση στο «Etihad Stadium» άρχισε στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) και το μεγαλύτερο μέρος της πραγματοποιήθηκε υπό έντονη βροχόπτωση.

Το ευχάριστο νέο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προπονήθηκε κανονικά και συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα, οπότε αυτόματα τέθηκε στη διάθεσή του για το ματς. Ωστόσο, επειδή η μέση είναι ένα ύπουλο σημείο ο Μαρτίνς θέλει να περιμένει και την Τρίτη (3/11) προκειμένου να δει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του και να πάρει την οριστική απόφαση. Αν όλα πάνε καλά με τον διεθνή χαφ, ενισχύεται απόλυτα η ξεκάθαρη πρόθεση για την επιστροφή στο σύστημα 4-3-3 και το «γεμάτο» κέντρο κόντρα σε μία ομάδα που βασίζει το παιχνίδι της στην κυκλοφορία μπάλας και την ταχύτητα. Δεν αναμένονται, λοιπόν, εκπλήξεις και ο προπονητής του Ολυμπιακού προσανατολίζεται σε σχήμα με τους Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. Να σημειωθεί πως υπάρχει ένα σενάριο για τη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών (3-5-2), με τον Χολέμπας να παίζει ως αριστερό στόπερ και τον Βινάγκρε σε ρόλο αριστερού μπακ (και τον Μασούρα να μένει στον πάγκο), αλλά είναι ένας σχηματισμός που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ο Πορτογάλος τεχνικός από την αρχή ενός αγώνα. Αν ο Μπουχαλάκης δεν βρεθεί στο αρχικό σχήμα, τότε η πιθανότερη διάταξη είναι αυτή των προηγούμενων αγώνων: 4-2-3-1, με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα δύο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Μέσα από το προφίλ του στα social media, ο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση στο «Etihad Stadium», τονίζοντας: «Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη πρόκληση αύριο. Έχουμε δουλέψει και ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Το ξεχωριστό σχόλιο του Πέδρο Μαρτίνς:

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media από την προπόνηση:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς