22.3 C
Athens

Κνετ: Οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη, έτσι μπαίνουν τα γκολ στο ποδόσφαιρο

Ο Κρίστοφερ Κνετ βρίσκεται στο στόχαστρο για τα γκολ που δέχθηκε στο Αγρίνιο από τον ΠΑΟΚ και υποστήριξε πως ναι μεν φέρει ευθύνη στην εκτέλεση φάουλ του Νίκα Νινούα, αλλά από λάθη προκύπτουν τα γκολ στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φάση του γκολ: «Πρώτα από όλα πιστεύω ότι ήταν μια εξαιρετική εκτέλεση. Σίγουρα, έκανα λάθος γιατί θεώρησα ότι η μπάλα θα περάσει πάνω από το τείχος, γι’ αυτό έκατσα από πίσω. Ήταν λάθος η αντίδρασή μου, αλλά ήταν μια πολύ καλή εκτέλεση».

Γιατί το γεγονός ότι έκατσε πίσω από το τείχος: «Είδα ότι χτυπάει το φάουλ με το αριστερό, και όταν χτυπάς από εκεί με το αριστερό συνήθως η μπάλα πάει πάνω από το τείχος. Θα μπορούσα να μείνω από την άλλη πλευρά. Ήταν πολύ δυνατά χτυπημένο το φάουλ και δεν μπορούσα να αντιδράσω».

Για την άποψη που υπάρχει ότι ήταν συνολικά από τους κορυφαίους της ομάδας του: «Ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι λυπημένος για την ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο δυστυχώς το χάσαμε».

Για το γεγονός ότι κατηγορείται για κάτι περισσότερο από… λάθος: «Δεν θέλω να πω τίποτα. Παίξαμε καλά και είμαι λυπημένος για την ομάδα. Οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη, έτσι μπαίνουν τα γκολ στο ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς