20.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Πρώτη διεθνής κλήση για Ραντζέλοβιτς!

Ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς κάλεσε για πρώτη φορά τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην Εθνική Σερβίας

Ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς κάλεσε για πρώτη φορά τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην Εθνική Σερβίας.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς «εξαργύρωσε» την παρουσία του στον Ολυμπιακό, με κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πστρίδας του! Ο εξτρέμ των νταμπλούχων Ελλάδας κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της Σερβίας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι «πλάβι» θα αντιμετωπίσουν τη Σκωτία στο Βελιγράδι στα πλέι-οφ για την πρόκριση στα πλέι-οφ του EURO 2021 (12/11), ενώ στις 15 και 18 Νοεμβρίου θα κοντραριστούν με την Ουγγαρία (στη Βουδαπέστη) και τη Ρωσία (στο Βελιγράδι), αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Nations League. Ο Ραντζέλοβιτς βρίσκεται στην προεπιλογή της αποστολής, η οποία απαριθμεί συνολικά 32 ποδοσφαιριστές.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει περάσει από την Εθνική Σερβίας κάτω των 21 ετών και αυτή η πρώτη διεθνής κλήση είναι μία επιβράβευση της εξέλιξής του. Στην πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα, ο Ραντζέλοβιτς μέτρησε 6 γκολ (τα περισσότερα εξ αυτών, πολύτιμα) και 2 ασίστ σε 31 συμμετοχές, ενώ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μία ασίστ σε 8 συμμετοχές. Σύντομα, άλλωστε, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024, με αυξημένες ετήσιες αποδοχές.

Οι διεθνείς κλήσεις της Εθνικής Σερβίας:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς