18.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά με Μπουχαλάκη

Ο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπουχαλάκη ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad Stadium»

Ο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπουχαλάκη ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad Stadium».

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η συμμετοχή του στο βασικό σχήμα είναι αμφίβολη. Οι πόνοι στη μέση δεν έχουν υποχωρήσει και ο διεθνής κεντρικός μέσος κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δώσει το «παρών» το βράδυ της Τρίτης (3/11, 22:00), στο «Etihad Stadium», για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Με τον Κρητικό χαφ στην εντεκάδα, η επιστροφή στη διάταξη 4-3-3 είναι δεδομένη, από τη στιγμή που και ο Μαντί Καμαρά είναι διαθέσιμος. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα τον Μπουχαλάκη, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί στην προπόνησης επί αγγλικού εδάφους και να σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί, αλλά προφανώς χρειάζεται και η τελική έγκριση από το ιατρικό επιτελείο. Αν ο «Μπούχα» δεν τα καταφέρει, ένα πιθανό ενδεχόμενο είναι να πάρει ο Πέπε τη θέση του, αλλά αν συμβεί αυτό δεν θα υπάρχει βασικός κεντρικός μέσος στον πάγκο για αλλαγή. Στην αποστολή, βέβαια, βρίσκονται οι Θανάσης Ανδρούτσος και Βασίλης Σουρλής, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα επίσημη συμμετοχή στην τρέχουσα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα η λύση του 4-2-3-1 με το οποίο ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε κόντρα σε Μαρσέιγ και Πόρτο. Ωστόσο, πρόκειται για το παιχνίδι με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στον 3ο όμιλο και η παρουσία τριών κεντρικών μέσων κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ελεγχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο ρυθμός απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος κυκλοφορεί με μαεστρία την μπάλα πάνω στο χορτάρι και αν επιβληθεί νωρίς στο νευραλγικό αυτό χώρο της μεσαίας γραμμής, τότε τα πράγματα θα είναι ζόρικα για τους «ερυθρόλευκους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς