22.6 C
Athens

Δυσκολεύονται να πληρώσουν τους παίκτες τους 15 ομάδες της Serie A

Η πανδημία του κορωνοϊού κάνει τη δεύτερη επίθεσή της και τα προβλήματα που δημιουργούνται σε όλο τον κόσμο είναι τεράστια.

Οι ομάδες, κάθε αθλήματος, δεν θα μπορούσαν να μην επηρεαστούν από αυτήν την κατάσταση.

Με βάση αυτό, δημοσίευμα από τη Γερμανία αναφέρει ότι 15 ομάδες της Serie A δυσκολεύονται και μάλλον δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τους μισθούς των παικτών τους για τον Νοέμβριο.

Η Allgemeine Zeitung της Φρανκφούρτης δημοσιεύει το ρεπορτάζ, το οποίο παρουσιάζει με πηγή και η Corriere dello Sport, στο οποίο τονίζεται η πολύ δύσκολη θέση των ιταλικών ομάδων λόγω των οικονομικών αναταραχών που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Ο πρόεδρος της Serie A αναφέρει:

«Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, όμως, τα μέτρα που έχουν ληφθεί επηρεάζουν τρομερά και το ποδόσφαιρο όπου εμείς ως διοργανώτρια αρχή ξέρουμε πως έχουν χαθεί 600 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2020 μόνο από τα κλειστά γήπεδα».

Τόσο ο Πάολο Νταλ Πίνο, όσο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχουν απευθύνει νέα έκκληση για βοήθεια προς την ιταλική κυβέρνηση.

Μάλιστα το δημοσιευμα αναφέρει ότι ορισμένες από αυτές τις 15 ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν τα χρήματα για τη δόση του Ιουνίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς