18.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Καμαρά, αλλά χωρίς Φορτούνη στο Μάντσεστερ!

Ο Καμαρά επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Κανονικά στην Αγγλία και ο Μπουχαλάκης, όπως και ο Σουντανί. Πάντως, ο Έλληνας μέσος είναι αμφίβολος. Εκτός αποστολής ο Φορτούνης

Ο Μαντί Καμαρά επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Κανονικά στην Αγγλία και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, όπως και ο Χιλάλ Σουντανί. Πάντως, ο Έλληνας μέσος είναι αμφίβολος. Εκτός αποστολής ο Κώστας Φορτούνης.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό, μετά το πρωινό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Και το δεύτερο τεστ του Μαντί Καμαρά βγήκε αρνητικό, οπότε ο κεντρικός μέσος από τη Γουινέα τίθεται άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο διεθνής χαφ δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα ματς της φάσης των ομίλων του Champions League, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, στο τεστ πριν από το εναρκτήριο ματς του 3ου γκρουπ με αντίπαλο τη Μαρσέιγ. Ο Καμαρά, ο πιο ποιοτικός κεντρικός μέσος της ομάδας, ετοιμάζεται να πατήσει ξανά χορτάρι, και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (31/10, 2-0), συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22:00), αλλά εξακολουθεί να πονάει στη μέση και η παρουσία του στο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα κρίνεται αμφίβολη. Στην 23άδα που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός βρίσκεται κανονικά και ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος ξεπέρασε και αυτός τον κορωνοϊό. Στην αποστολή των Πειραιωτών είναι και ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Από το ρόστερ που έχει δηλωθεί στην Ευρώπη, μοναδικός σίγουρος απών είναι ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης από τον κορωνοϊό. Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα τραυματισμού, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Έλληνα μεσοεπιθετικού στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους το πρωί της Κυριακής (1/11). Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί. Από την ευρωπαϊκή λίστα εκτός έμεινε και ο Μάριος Βρουσάι.

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την αποστολή στα social media:

Αναχωρεί για Αγγλία

Τη Δευτέρα (2/11), στις 10:30, η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Αγγλία. και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την επομένη του αγώνα. Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Αγγλίας απαγορεύεται η παρουσία των δημοσιογράφων τόσο στις συνεντεύξεις Τύπου όσο και στις προπονήσεις των δύο ομάδων. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Δευτέρα 2/11
10:30 Αναχώρηση της αποστολής για Αγγλία.
18:30 (Τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο “Etihad Stadium” με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Μαντί Καμαρά.
19:00 (Τοπική ώρα) Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας (ανοιχτή για 15 λεπτά μόνο για τον τηλεοπτικό πάροχο που έχει τα δικαιώματα).

*Η συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Σίτι είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2/11 στις 12:30 τοπική ώρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η προπόνησή της στις 15:15 (τοπική ώρα) επίσης στο προπονητικό κέντρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς