20.1 C
Athens

Παράσχος: Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή με τον Ολυμπιακό, κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια

Ο Γιώργος Παράσχος είδε την ομάδα του να εμφανίζει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και κορωνοϊού. Και μόνο το γεγονός ότι ο Απόλλων ολοκλήρωσε 12 προσπάθειες μέσα στο Καραϊσκάκη, είναι μια απόδειξη για το πόσο… άφοβα μπήκαν οι κυανόλευκοι απέναντι στην καλύτερη ελληνική ομάδα.

Μετά απ’ όλα αυτά, ο πολύπειρος τεχνικός του Απόλλωνα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος, παρά την… αναπόφευκτη ήττα:

«Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό που θέλαμε από το παιχνίδι το πετύχαμε με τον καλύτερο τρόπο, τουλάχιστον μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Στην ευκαιρία του Ιωαννίδη θα μπορούσαμε και να προηγηθούμε. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, ανά πάσα στιγμή μπορείς να κινδυνεύσεις. Είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα, με τις αλλαγές που έκανε δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο μας. Μας αφήνει μια πικρία η ήττα, αλλά και μια ευχάριστη νότα για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Είμαστε μια νέα ομάδα χωρίς προετοιμασία. Είμαι ικανοποιημένος που από αγώνα σε αγώνα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς