18.2 C
Athens

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Άλαφούζο, πούλα, μόνο στο Γιαννακόπουλο»

Η «θεία Polly» αποκαλύπτει πως η ΘΥΡΑ 13 είναι έτοιμη να κατέβει στο δρόμο για να διώξει τον Αλαφούζο

Εγώ, η «θεία» Polly των PEAKY BLINDERS έχω φοβερά και τρομερά νέα για τον Παναθηναϊκό. Μετά τη σημερινή ανακοίνωση των οργανωμένων εναντίον του Ιωάννη Αλαφούζου, ετοιμάζονται μεγάλα πατατράκ.

Η ΘΥΡΑ 13 θα ηγηθεί παν-Παναθηναϊκής εκστρατείας για να διώξει τον Αλαφούζο, να τον αναγκάσει να πουλήσει! Και να πουλήσει, όχι όπου κι όπου, αλλά στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μόνο σ’ αυτόν!

Ήδη, ετοιμάζονται συνθήματα από τη ΘΥΡΑ 13 και ψάχνουν να βρουν παλιούς παίκτες και παράγοντες για να ακολουθήσουν. Αυτή η είδηση είναι γκαραντί. «Πούλα και τον… π@@λο».

Πολλοί από τη ΘΥΡΑ 13, βέβαια, είναι «συνεργάτες» με τον Αλαφούζο στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Γι αυτό και μέχρι τώρα δεν μιλούσε η ΘΥΡΑ 13. Όταν, όμως, ο Γιαννακόπουλος καταφέρθηκε εναντίον τους «φόρα παρτίδα», αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά. Κι έτσι έβγαλαν την ανακοίνωση κατά του Αλαφούζου.

Ο Αλαφούζος να πουλήσει στον Γιαννακόπουλο, αποκλείεται και με τη βούλα, μετά τα όσα του έσυρε ο Δημητράκης, ότι είναι αρχινταβατζής του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι ο ένας λόγος.

Ο άλλος είναι ότι αν πουλήσει στον Γιαννακόπουλο, θα είναι σα να δικαιώνει τον Τσίπρα! Διότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε αναλάβει εργολαβία τη «σωτηρία» του Παναθηναϊκού.

Το έργο θα πάει πολύ μακριά με τον Αλαφούζο. Ο λαός δεν κάνει πορείες επειδή πεινάει και θα ξαναβγεί στο δρόμο για την ομάδα του. Είναι κι αυτό. Κι ότι βρίζει και το κόμμα που υποστηρίζει, επίσης είναι κι αυτό κάτι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς