20.1 C
Athens

Κρέσπο: Η εμφάνιση ήταν εξαιρετική, αλλά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς

Ο Άνχελ Κρέσπο μίλησε μετά από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γρανάδα και τόνισε ότι ο «δικέφαλος» θα μπορούσε να είχε σκοράρει ένα γκολ.

Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε για έναν ακόμη αγώνα στο Europa League να πάρει τη νίκη, αλλά ο αρχηγός της ομάδας επισήμανε σε δηλώσεις ότι αν οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν να βάζουν γκολ, τότε θα είναι πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να ισοφαρίσει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Κάναμε το παιχνίδι μας, χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου μιας και είχε τελευταία κάποια προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία ξεπέρασα, αλλά και για την συνολική εξαιρετική καλή απόδοση της ομάδας. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε συγκέντρωση, τον έλεγχο απέναντι σε δυνατές ομάδες. Αν παίζουμε έτσι, συμπαγείς στην άμυνα, θα έχουμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Αν βάλουμε γκολ, τότε είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να βάλει σε εμάς».

Πάντως έδειξε την απογοήτευση του για τον έναν βαθμό: «Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι απογοητευτικό. Παίξαμε καλά, η εμφάνιση ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση. Αλλά πήραμε ένα βαθμό και όχι τρεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς