17.5 C
Athens

Χαμός στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: «Δεν έχετε ψυχή, ντροπή!»

Στον Παναθηναϊκό μετά από την αλλαγή του Πογιάτος πίστευαν ότι θα υπάρξουν αλλαγές και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αυτό δεν αποδείχθηκε πάντως στην πρεμιέρα του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο, καθώς στον αγώνα με τον Βόλο, οι Πράσινοι εμφανίστηκαν το ίδιο νωθροί και έφτασαν μέχρι τον βαθμό της ισοπαλίας. Το αποτέλεσμα της ισοφάρισης των φιλοξενουμένων στις καθυστερήσεις ήταν να επικρατήσει χαμός στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης!

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Κουρμπέλης, που τόνισε: «Κάθε φορά τα ίδια ρε π… μου. Δεν έχετε αίμα μέσα σας, δεν έχετε ψυχή, δεν έχετε καρδιά;

Τι είναι αυτά ρε πάλι; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Είναι δυνατόν να φοβάστε; Να έρχεται εδώ ο Βόλος και ο κάθε Βόλος και στα τελευταία λεπτά να μας κλείνει στην περιοχή μας; Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Τι σημαίνει Παναθηναϊκός;».

Στη συνέχεια, ο Διούδης συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και είπε στους συμπαίκτες του: «Ειλικρινά δεν σέβεστε τίποτα πια! Είπαμε να κάνουμε μία νέα προσπάθεια, να το γυρίσουμε όλο αυτό κι εσείς εξακολουθείτε να είστε αδιάφοροι. Τι είναι αυτά ρε; Μετά φταίει ο κόσμος που έρχεται και μας γιουχάρει; Έχουμε δει τους εαυτούς μας στον καθρέφτη; Είναι ντροπή ρε όλο αυτό, ντροπή!».

Τέλος, ο Λάζλο Μπόλονι επισήμανε με έντονο ύφος στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο: «Σε εκείνο το σημείο του γηπέδου και σε εκείνο το λεπτό, ο αντίπαλος δεν θα έπρεπε να έχει… εκατοστό για να πατήσει κι εσείς του αφήσατε ένα ολόκληρο αεροδρόμιο. Στο τέλος θα τη βρω τη λύση. Κοιτάξτε να είστε μέρος της κι όχι μέρος του προβλήματος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς