18.6 C
Athens

Στα υπόψιν του Άρη ο Μπρούνο Γκάμα

Στο στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο Μπρούνο Γκάμα, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Αλκορκόν

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ» η ομάδα του Πάκο Ερέρα βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής με τον Μπρούνο Γκάμα να βρίσκεται στα υπόψιν.

Πρόσφατα ο έμπειρος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Αλκορκόν όμως όσο οι οικονομικές του απαιτήσεις παραμένουν υψηλές, δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Ο Γκάμα πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μπράγκα, πριν πάει στην Πόρτο το 2004, όπου έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι στην πρώτη ομάδα μέχρι το 2009. Τελικά παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπράγκα και Βιτόριο Σετούμπαλ, όπου μέτρησε 53 συμμετοχές και έξι γκολ, πριν μετακομίσει εκ νέου στη Ρίο Αβε όπου έμεινε δυο χρονιές (59 συμμετοχές και πέντε γκολ).

Επόμενος σταθμός της καριέρας του, το 2011, ήταν η Λα Κορούνια την οποία βοήθησε να πετύχει την άνοδο πετυχαίνοντας εννέα γκολ σε 29 παιχνίδια. Την επόμενη χρονιά, η ομάδα του δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, ωστόσο ο ίδιος έπαιξε σε 38 παιχνίδια σημειώνοντας οκτώ γκολ.

Ο υποβιβασμός τον οδήγησε στη Λευκορωσία και την Ντνίπρο, όπου παρέμεινε τρία χρόνια, φτάνοντας μάλιστα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ (56 συμμετοχές- εννιά γκολ) για να επιστρέψει το 2016 στην Ντεπορτίβο, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για άλλα 22 παιχνίδια.

Αν και ξεκίνησε την περσινή σεζόν στη Λα Κορούνια, ο Μπράγκα μετακινήθηκε στις αρχές του χρόνου στην Αλκορκόν (15 συμμετοχές με ένα γκολ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς