20.7 C
Athens

Κυριάκος: Γκρουπ ανθρώπων δεν βλέπει με συμπάθεια τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «υπάρχει ένα γκρουπ ανθρώπων που δεν βλέπουν με συμπάθεια τον Σαββίδη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις εικόνες συνωστισμού έξω από το Μακεδονία Παλάς, επισημαίνοντας ότι αυτή η εικόνα δεν έχει καμία διαφορά από το ό,τι γίνεται στα ΜΜΜ καθημερινά.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα: «Προφανώς και εμάς μας έκανε εντύπωση η στιγμή που πάρθηκε η απόφαση ενώ είχαμε έξαρση των κρουσμάτων. Ήταν μια στιγμή που δεν το περιμέναμε. Προφανώς υπήρχε κάποια ασυνεννοησία. Αντίθετοι δεν ήμασταν και δεν είμαστε αντίθετοι εφόσον οι υγειονομικές επιτροπές το επιτρέψουν».

Για τις εικόνες συνωστισμού έξω από το Μακεδονία Παλλάς από φίλους του ΠΑΟΚ: «Τα παιδιά αυτά δεν είναι τίποτα ξεχωριστό από το τι συμβαίνει καθημερινά στους χώρους εστίασης στα ΜΜΜ κλπ. Πολλοί από εμάς χαλαρώσαμε στην διάρκεια του καλοκαιριού. Δεν είναι μια πρόσκληση της ΠΑΕ προς τον κόσμο.

Δεν το προκαλέσαμε, δεν θα θέλαμε κανείς να ρισκάρει την υγεία του. Είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ως ΠΑΕ. Καλούμε και τον κόσμο να σέβεται τα μέτρα»

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τα όσα ειπώθηκαν για την υγεία του τις τελευταίες ημέρες: «Το να μπαίνουν τόσο επιπόλαια πληροφορίες, να λέγονται στον αέρα χοντράδες για άνθρωπο επιχειρηματία, ο οποίος έχει και συγκεκριμένες εταιρίες, στο χρηματιστήριο ξέρετε τι είναι να ακουστεί στο ραδιόφωνο ότι ο εκ των ιδιοκτητών του λιμανιού έχει πάθει έμφραγμα; Καταλαβαίνετε επιχειρηματικά τι ζημιά μπορεί να κάνει αυτό.

Υπάρχει και ένα γκρουπ ανθρώπων που δεν βλέπουν με συμπάθεια τον κ. Σαββίδη και ένα γκρουπ ανθρώπων οι οποίοι με αφέλεια και ελαφρά τη καρδία γύρω από το όνομα του ΠΑΟΚ πουλάνε μυαλό».

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Είμαστε στα ενδιάμεσα στάδια που προσπαθούμε να φτάσουμε την αυτάρκεια με ομάδα που κυνηγάει και πρωταθλήματα.

Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανάπτυξη που έχει και ο κ. Σαββίδης ως άνθρωπος που έχει επενδύσει στην πόλη νομίζω ότι δεν έχει πάρει τον σεβασμό που χρειάζεται από την πόλη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς