20.1 C
Athens

Ύμνοι σε Μπογέ και Πόνσε από «Daily Record»

Δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα ξεχωρίζει από πλευράς ΑΕΚ ενόψει των αγώνων με τη Σέλτικ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη «Daily Record», οι Σκωτσέζοι θεωρούν πως δυνατά ατού της ΑΕΚ ενόψει των δυο αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σέλτικ, είναι οι δυο Αργεντινοί, Λούκας Μπογέ και Εζεκιέλ Πόνσε.

To δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η ΑΕΚ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, που πέρασε μια περίοδο μεγάλης επανόρθωσης. Είχαν τα προβλήματά τους πρόσφατα και έπεσαν στην τρίτη κατηγορία λόγω οικονομικών προβλημάτων πριν από πέντε χρόνια. Όμως, πάλεψαν και βρήκαν τον δρόμο της επιστροφής στην με εντυπωσιακό τρόπο, κατακτώντας τον τίτλο μετά από 24 χρόνια, έχοντας χάσει μόνο δυο από τα 30 παιχνίδια τους.

Ο προπονητής με τον οποίο κέρδισε τον τίτλο, ο Μανόλο Χιμένεθ, επέστρεψε στην πατρίδα του, την Ισπανία, για να αναλάβει την Λας Πάλμας και αντικαταστάθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Όμως, έχουν γίνει κάποιες εντυπωσιακές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων δύο Αργεντινών, του Λούκας Μπογέ και του Εζεκιέλ Πόνσε, που αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από την Ιταλία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς