22.9 C
Athens

Μανταντά: Εκπληκτικός ο Βαλμπουενά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι

Ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε συμπαίκτη του Ματιέ Βαλμπουενά και εφίστησε την προσοχή όλων στην ομάδα καθώς αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά όπλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν υπάρχει εξήγηση για τη μεγάλη απουσία της Μαρσέιγ από το Champions League. Είχαμε και καλές σεζόν, αλλά αποτύχαμε. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ ξανά στη μεγάλη διοργάνωση.

Ήμουν στο προηγούμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, από τους λίγους που έχω βρεθεί στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο στόχος είναι ίδιος, να νικήσουμε. Έχουμε φιλοδοξίες για τη διοργάνωση. Όπου και να παίζουμε έχουμε στόχο τη νίκη. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα και θα είναι δύσκολος. Όπως, φυσικά, όλα τα ματς του Champions League. Το Champions League είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά εδώ

Όλος ο κόσμος γνωρίζει τον Ματιέ. Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί παίξαμε πολλά χρόνια μαζί. Είναι εκπληκτικός παίκτης, έχει τρομερή ποιότητα. Όταν είσαι τερματοφύλακας και τον γνωρίζεις πρέπει να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός. Αλλά δεν θα είναι μόνος του στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς