23.7 C
Athens

Ράιτς: Κόντρα στον Παναθηναϊκό δείξαμε όλες τις δυνατότητες μας

Ο Κροάτης διαγώνιος του Φοίνικα, Ιβάν Ράιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κυκλαδίτικου συλλόγου και αναφέρθηκε στην ελλιπή προετοιμασία του λόγω τραυματισμού, αλλά και στην εντυπωσιακή πρόκριση της ομάδας στους «4» του Λιγκ Καπ, έχοντας αποκλείσει τον Παναθηναϊκό.

Παρόλο που είχες κάποιους μικροτραυματισμούς κατάφερες και ενσωματώθηκες στην ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Πώς αισθάνεσαι που τελικά αγωνίστηκες και βοήθησες την ομάδα να τερματίσει πρώτη στον όμιλο;

«Ναι, υπήρχαν κάποια προβλήματα στους κοιλιακούς μύες και ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα να μείνω εκτός της προετοιμασίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες συντονισμού στην ομάδα μας κατά την προετοιμασία, κάτι που φάνηκε στους φιλικούς αγώνες και που είναι φυσιολογικό, επειδή είμαστε νέα ομάδα και εξακολουθούμε να γνωριζόμαστε και να δενόμαστε ως σύνολο. Την στιγμή που έπρεπε παρουσιάσαμε τον χαρακτήρα μας και στο πρώτο παιχνίδι του League Cup αν και με κάποια προβλήματα στο παιχνίδι μας, καταφέραμε και κερδίσαμε ένα σκληρό αγώνα.

Με αυτή τη νίκη «σπάσαμε τον πάγο», και παίζοντας με τον Παναθηναϊκό δείξαμε όλες τις δυνατότητές μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να παίξω και να γίνω μέρος δύο εξαιρετικών νικών. Το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα και έχουμε μέρες για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Το τελευταίο παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για το δύσκολο δρόμο που έχουμε να διανύσουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Οι κόποι μας θα φανούν στο τέλος. Είμαι αρκετά αισιόδοξος για αυτή τη σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς