16.9 C
Athens

ΑΕΛ – Αστέρας 1-3: Οι Αρκάδες άλωσαν το Αλκαζάρ με τον καυτό Μπαράλες

Επιβλητική εμφάνιση στον Κάμπο πραγματοποίησε ο Αστέρας που νίκησε με 3-1 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και μπήκε έστω και προσωρινά στην πεντάδα.

Οι Αρκάδες είχαν το σχέδιο και τον… σωτήρα Παπαδόπουλο που κράτησε ζωντανή την ομάδα του πριν αναλάβει δράση ο… καυτός Χερόνιμο Μπαράλες!

Η ΑΕΛ είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν τον έλεγχο της αναμέτρησης και ο Ριέρα προειδοποίησε με ωραίο σουτ στο 25′. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 42′ με τον Μπαράλες να κερδίζει άπαντες στον αέρα μετά από σέντρα από τα δεξιά και να γράφει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά σε μία ωραία κόντρα οι Αρκάδες έκαναν το 0-2. Ο Τιλίκα άνοιξε αριστερά στον Λουίς Φερνάντεθ, εκείνος άνοιξε πάλι στον Βραζιλιάνο που έστρωσε στον αμαρκάριστο Μπαράλες και να γράφει το 0-2 με ωραίο σουτ.

Ο Μούζεκ με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 όταν πια ήταν αργά για την ΑΕΛ (89′), με τον Αστέρα να μην αφήνει περιθώριο στους βυσσινί και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να πετυχαίνει τρίτο γκολ με τον Λουίς Φερνάντεθ.

ΑΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Σκόρερ: 89′ Μούζεκ / 42′, 75′ Μπαράλες, 90+4′ Λουίς Φερνάντεθ

Διαιτητής: Κουμπαράκης

Κίτρινες: Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Νικολιάς / Σίτο, Ντάνι Σουάρεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Τασουλής, Μπόρχα Φερνάντεθ

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Γκέργκελι, Μπέρτος (71′ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Στελιάνο, Σπαρβ, Σετσέροβιτς (71′ Νικολιάς), Τόρζε (58′ Τρούγιτς), Μιλοσάβλιεβιτς (85′ Γλυνός), Πλατέλλας (85′ Ζαχαράκης), Πινακάς

Αστέρας (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ντάνι Σουάρεθ, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο (72′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (61′ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (88′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (61′ Τιλίκα), Μπαράλες (89′ Ορόσκο)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς