23.4 C
Athens

Το Κεντάκι θυμήθηκε τα buzzer beaters του Χάρισον: Κάπου το έχουμε ξαναδεί! (vids)

Το τρίποντο-μαχαιριά του Άαρον Χάριστον στη Μακάμπι προκάλεσε ενθουσιασμό στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, παρόμοιο με αυτόν που ουκ ολίγες φορές έχουν νιώσει οι φίλοι της κολεγιακής ομάδας του Κεντάκι, όταν ο Αμερικανός σόκαρε τους αντιπάλους του από τα 6.75μ. την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή.

Το… μπαμ και κάτω ο Χάρισον το είχε κάνει συνήθεια ως παίκτης του Κεντάκι, την περίοδο 2013-’14 και αυτό θυμήθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας βλέποντας το τρίποντο κόντρα στη Μακάμπι: «Χμμμ, κάπου το έχουμε ξαναδεί αυτό», έγραψαν στο Twittter.

Και το έχουν όντως: Στις 30 Μαρτίου 2014, ο Χάρισον πέτυχε το νικητήριο τρίποντο στον αγώνα εναντίον των Μίσιγκαν Γουλβερίνς, στους περιφερειακούς τελικούς του NCAA Men’s Division I. Το επανέλαβε λίγες ημέρες μετά, στις 5 Απριλίου, με το buzzer beater εναντίον των Ουισκόνσιν Μπάντζερς στους ημιτελικούς του τουρνουά.

Γεύση από Χάρισον έχει πάρει και ο Ρικ Πιτίνο, ως προπονητής του Λούιβιλ, που έχασε με τον… γνωστό τρόπο από το Κεντάκι χάρη σε σουτ του τελευταίου δευτερολέπτου από τον γκαρντ του Ολυμπιακού.

Δείτε τα buzzer beaters του Χάρισον στο Κεντάκι:

Η ανάρτηση του κολεγίου:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς