20.7 C
Athens

Επιβεβαίωση FWS: Εξώδικο στην ΚΑΕ ΑΕΚ η Cosmote, έκθετη η ΕΡΤ για τη συμφωνία με τον αφερέγγυο ΕΣΑΚΕ!

Τα όσα αποκάλυψε χθες ο 🧙‍♂️Μέγας Διδάσκαλος του FWS επιβεβαιώθηκαν απόλυτα και το αστειότερο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ευρώπης βρίσκεται μπροστά σε νέους μπελάδες

Χθες το απόγευμα ο 🧙‍♂️Μέγας Διδάσκαλος του FWS αποκάλυψε πως η συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ είναι στον αέρα. Όχι όμως τόσο για το θέμα της μη εξασφάλισης πιστοποιητικού από τον Ιωνικό, αλλά κυρίως επειδή το δυο πιο βαριά ονόματα που έχουν απομείνει στην Basket League (Παναθηναϊκός και ΑΕΚ) έχουν μπλεξίματα με την Cosmote.

https://athlosnews.gr/apokalypsi-exalloi-me-esake-stin-ert-sto-trapezi-akoma-kai-to-pagoma-tis-symfonias/

Η επιβεβαίωση του FWS ήρθε πριν καν συμπληρωθεί ένα 24ωρο. Το μεσημέρι της Παρασκευής η Cosmote έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ, με το οποίο της «υπενθυμίζει» ότι είναι σε ισχύ το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει και την καλεί να το τιμήσει! Για ποιον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε χθες ο Μέγας Διδάσκαλος στη στήλη του.

Η Cosmote έστειλε εξώδικο μονάχα στην ΚΑΕ ΑΕΚ και δεν έκανε το ίδιο στην περίπτωση του Παναθηναϊκού. Η εξήγηση είναι απλή: ενώ με τους ανθρώπους της πράσινης ΚΑΕ υπάρχει μια επαφή προκειμένου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες, η ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου είναι εξαφανισμένη και δε σηκώνει κανείς το τηλέφωνο στις κλήσεις των ανθρώπων της Cosmote.

Μέσα από όλη αυτή την ιστορία βεβαίως βγαίνει εκτεθειμένη και η ΕΡΤ, η οποία θεώρησε σωστό να καταστήσει συνομιλητές της κάποιους από τους πιο αναξιόπιστους ανθρώπους σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Και με δεδομένο ότι το κρατικό κανάλι διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, κάποιος επιτέλους θα πρέπει να ελέγξει έστω και υποτυπωδώς αυτούς που παίζουν παιχνίδια τις πλάτες των Ελλήνων φορολογούμενων…

Η Basket League στα καλύτερά της!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς