16.9 C
Athens

Τελέστηκε ο αγιασμός στον Φοίνικα

Ο Φοίνικας ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο ανεπίσημο τουρνουά της ΕΣΑΠ (League Cup) και το σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον Μίλωνα και τον Παναθηναϊκό, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η Volley League.

Οι Συριανοί ενόψει της έναρξης αυτής της δύσκολης, λόγω κορωνοϊού, σεζόν, πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό τους στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο «Δ. Βικέλας».

Η ενημέρωση του Φοίνικα: «Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ.κ. Δωρόθεος Β΄, τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν.

Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης του ΤΑΑ και του Ερασιτέχνη και με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ Δωρόθεου Β΄, του Πατήρ Φλαβιανού και του Πατήρ Νικόλαου, τελέσθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας ο Αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Με τις ευχές για καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, ο Σεβασμιότατος χάρισε μια Βυζαντινή εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στους ανθρώπους της ομάδας, ενώ παράλληλα εντυπωσιάστηκε από τα υπερσύγχρονα γραφεία της ομάδας.

Αμέσως μετά, ο Σεβασμιότατος πήγε και στο κλειστό Δ. Βικέλας (στην προπόνηση της ομάδας), όπου δώρισε στους αθλητές ένα ιερό κομποσκοίνι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς