25.9 C
Athens

Στον Ολυμπιακό ο Τίτος Προκοπίου

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη βούλα ο Τίτος Προκοπίου.

Ένα παιδί που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, με τον εκπρόσωπο του παίκτη, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώνουν τη συμφωνία και να αναρτούν φωτογραφίες.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής προορίζεται αρχικά για την Κ17 του συλλόγου και δεν αποκλείεται εφόσον ικανοποιήσει με την απόδοση του, να προωθηθεί και στην πρώτη ομάδα. Σημειώνεται πως αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ αλλά και ως δεκάρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του @apollonfc , τους προπονητές και τους συμπαίχτες μου για όσο χρονικό διάστημα ήμουν εκεί. Επίσης ευχαριστώ όλους τους προπονητές που δούλεψα υπό την καθοδήγηση τους. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει. Ευχαριστώ τον @olympiacosfc για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο ταλέντο μου και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Ευχαριστώ επίσης τον ατζέντη μου στην Ελλάδα κ. @aggelos_veizi. Τέλος ΚΥΡΊΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ τον μάνατζερ μου Χρήστο Μυλωνά @chris_mylos για την άψογη συνεργασία μας και την πραγματοποίηση της μεταγραφής μου! 🔴⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Titos Prokopiou (@titos_prokopiou) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς