16.9 C
Athens

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 5-1: Πιο έτοιμος και γεμάτος λύσεις

Εντυπωσιακός ήταν ο Αστέρας Τρίπολης καθώς σε φιλική αναμέτρηση επιβλήθηκε 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Γκόμες άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Τζίμας στο 10΄ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 54΄ από τον Αλί Μπάμπα, για να μειώσει στο 58΄ ο Μπεντινέλι.

Ο Λουίς Φερνάντεθ στο 77΄ και ο Κρέσπι στο 85΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για τους Αρκάδες, οι οποίοι ήταν πιο έτοιμοι και είχαν περισσότερες λύσεις από την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που έχει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια της και περιμένει τις μεταγραφές των Κιτόκο και Μπρούτσιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς):
Τσιφτσής (46΄ Παπαδόπουλος), Γκαρσία (67΄ Ρέτζις), Αλάγκμπε (67΄ Τασουλής), Πασαλίδης (46΄ Σουάρεθ), Ιγκλέσιας, Μπόρχα Φερνάντεθ (67΄ Βαλιέντε), Μπελόκ (67΄ Κανελλόπουλος), Τιλίκα (67΄ Σίτο), Γκόμες (47΄ Αλί Μπάμπα), Ορόσκο (67΄ Λουίς Φερνάντεθ), Τζίμας (67΄ Μπαράλες)

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Τσαμπούρης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ρώσση, Σλίβκα, Πατράλης, Κολ, Μαρκ Φερνάντεθ, Μουνιέ, Ιωαννίδης.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ντάουντα, Βάρκας, Φατιόν, Τσιλούλης, Κραγιόπουλος, Ντομίνγκες, Μπεντινέλι, Χειρίτραντας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς