22.1 C
Athens

Προτό: «Υπήρξαν προβλήματα στον Ολυμπιακό και έπαιξα βασικός!»

Κατά την παρουσίασή του από τη Λάτσιο ο Σίλβιο Προτό μίλησε για την προοπτική να είναι αναπληρωματικός και θυμήθηκε ότι για τον ίδιο λόγο είχε αποκτηθεί πέρυσι από τον Ολυμπιακό

Πάντα στην καρδιά του Σίλβιο Προτό παραμένει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε κατά την αποχώρησή του και στην επίσημη παρουσίασή του από τη Λάτσιο συσχέτισε τον λόγο που τον απέκτησαν οι δύο ομάδες πέρυσι και φέτος.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας πήγε στην ομάδα της Ρώμης με την προοπτική του αναπληρωματικού, όμως εξήγησε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι αναπληρωματικός να βοηθήσω τους νέους τερματοφύλακες που έχει η ομάδα. Άλλωστε και πέρυσι στον Ολυμπιακό με την ίδια προοπτική πήγα, αλλά υπήρξαν προβλήματα και έπαιξα βασικός σε 5 ματς του Champions League και στο πρωτάθλημα».

Ο Προτό αποθεωνόταν σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς «δέθηκε» πολύ γρήγορα με την ομάδα και οι οπαδοί τον αγάπησαν για το πάθος που έδειχνε για την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Όταν άκουσα ότι ο Προτό έμεινε ελεύθερος, δεν το πίστευα», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Τάρε και εξήγησε: «Έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία».

Από την μεριά του ο Προτό δεν έκρυψε την χαρά του για την μετακίνησή του στο Καμπιονάτο: «Είναι όνειρο για μένα να παίξω στην Ιταλία. Είναι μια μεγάλη επιθυμία που είχε για μένα ο παππούς και ο πατέρας μου και την κάνω πραγματικότητα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς