18.9 C
Athens

Ντιναμό Μόσχας: Σε πρώτο πλάνο ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ξένο σώμα στη Μαρσέιγ, με τη γαλλική ομάδα να ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από το βαρύ του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Provence, η Ντιναμό Μόσχας έχει καταθέσει πρόταση στη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, ενώ παράλληλα αναφέρονται και άλλοι πιθανοί προορισμοί.

Από την πλευρά του ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, τόνισε ότι δεν έχει στα πλάνα του τον Μήτρογλου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Έλληνας επιθετικός του είπε πως ήταν ο μοναδικός Πορτογάλος που δεν είχε καλή σχέση μαζί του.

Συγκεκριμενα είπε:

«Μιλήσαμε με τον Μητρόγλου και συμφωνήσαμε να προπονείται μερικές φορές μαζί μας. Του είπα ότι δεν τον υπολογίζω πλέον. Ξέρουμε ότι έχει συμβόλαιο. Ο Κώστας, μου αρέσει, μου είπε ότι ήμουν ο μόνος Πορτογάλος με τον οποίο δεν είχε καλή σχέση. Ήταν μια ειλικρινή, άμεση συζήτηση. Του εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον».

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μαρσέιγ δεν θέλει να αφήσει ελεύθερο τον Μήτρογλου, αλλά παράλληλα η διοίκηση θέλει να απαλλαγεί από το μεγάλο του συμβόλαιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς