12 C
Athens

Περιμένει… σωτηρία από Ολυμπιακό ο Κουέγιαρ

Ο Πελεγκρίνο συνεχίζει να μην υπολογίζει τον Ιβάν Κουέγιαρ στη Λεγανές και ο έμπειρος γκολκίπερ ελπίζει σε πρόταση του Ολυμπιακού για να πάρει μεταγραφή

Μια μεταγραφή έμπειρου γκολκίπερ θα την κάνει ο Ολυμπιακός, στον οποίο ελπίζει ο Ιβάν Κουέγιαρ για να αποδεσμευτεί από την Λεγανές.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και στην Ισπανία λένε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όμως ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο τον άφησε εκτός αποστολής και από το φιλικό με την Ρεάλ Σαραγόσα.

Η ομάδα της Μαδρίτης εμμένει στην στάση να αποζημιωθεί για να τον παραχωρήσει και η πρόταση της Βαγιαδολίδ φάνηκε πολύ μικρή στους ιθύνοντές της για να την αποδεχθούν.

Οι συμπαίκτες του Κουέγιαρ βρίσκονται στο πλευρό του, καθώς θεωρείται εμβληματική φιγούρα στα αποδυτήρια της Λεγανές και πάντα δίνει το καλό παράδειγμα ως ένας από τους αρχηγούς την περσινή περίοδο.

Από την ιβηρική χώρα προκύπτει ότι για τον Ιβάν θα είναι… σωτήρια μια πρόταση του Ολυμπιακού που θα πλησιάζει τα στάνταρ της Λεγανές και θα τον οδηγήσει στην «απελευθέρωση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς