20.6 C
Athens

Στην ΑΕΛ για δύο χρόνια ο Κωστή

Ο Ιωάννης Κωστή είναι παίκτης του Ολυμπιακού, μέχρι το 2025, αλλά για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι παίκτης της ΑΕΛ.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του νεαρού ταλαντούχου χαφ και πλέον μένουν μόνο μερικές λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του.

Ο 20χρονος Κύπριος ταξιδεύει στη Λάρισα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όλο αυτόν τον καιρό, ο Κωστή έκανε προπονήσεις στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό, αλλά λίγες ώρες πριν από την εκπνοή των μεταγραφών αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση ως δανεικού του διεθνούς με την Εθνική ανδρών Κύπρου Γιάννη Κωστή από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Κωστή είναι 20 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ήδη 8 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου.

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις των χαφ (έχει αγωνιστεί και ως 6αρι και ως 8αρι και ως 10αρι) και θεωρείται ως ο πλέον ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Κωστή αγοράστηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε έναντι του ποσού του 1.500.000€ από τη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, με την οποία είχε ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας του 41 συνεχόμενες συμμετοχές στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί με τον πιο θερμό τρόπο τον μάνατζερ του παίκτου κ. Μασιά, ο οποίος επέλεξε μαζί με τον νεαρό διεθνή παίκτη την ΑΕΛ να συνεχίσει την καριέρα του και όχι να δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς