16.1 C
Athens

Ανακοινώνει Ντεπάι και Γκαρθία η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ήθελε να ενισχύσει την ομάδα της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και από ότι φαίνεται αυτό θα γίνει με τις προσθήκες των Μέμφις Ντεπάι και Έρικ Γκαρθία.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η Μπαρτσελόνα ήθελε εδώ και καιρό να κάνει δικό της τον Ολλανδό επιθετικό και τελικά ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον ίδιο όσο και με τη Λιόν.

Η Μπάρτσα συμφώνησε με τη γαλλική ομάδα στα 25 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ολλανδού, ο οποίος είναι και προσωπική επιλογή του Ρόναλντ Κούμαν. Παράλληλα, οι Μπλαουγκράνα θα δώσουν ακόμα πέντε εκ. ευρώ την επόμενη σεζόν στη Λιόν.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, επισήμανε: «Εχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ πιθανό να υπογράψει εντός των επόμενων ωρών. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να φύγει από την Λιόν. Αλλά, θα δείξει…».

Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία και με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Έρικ Γκραθία.

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να μαζεύονταν σύννεφα πάνω από τη μεταγραφή του Γκαρθία στην Μπάρτσα, αλλά τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και πλέον είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 15 εκ. ευρώ, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών με τους Μπλαουγκράνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς