16.1 C
Athens

Ωραία μπάλα ο Άρης, 2-0 την Ντεν Χάαγκ

Ο Άρης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στην Ντεν Χάαγκ, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ντιγκινί και Διαμαντόπουλου

Με πρωταγωνιστές τους Ντιγκινί και Διαμαντόπουλο ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-0 με αντίπαλο την Ντεν Χάαγκ, σε μια φιλική αναμέτρηση η οποία σημαδεύτηκε από έντονες διαμάχες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στο πρώτο μέρος (40’).

Ο Νικολά Ντιγκινί άνοιξε το σκορ στο 57’, ενώ στο 72’ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στην αρχική ενδεκάδα του Πάκο Ερέρα ξεκίνησαν οι νεοαποκτηθέντες Κουέστα, Βέλεθ, Ματίγια, Μπάσα, Γκαρσία και Κολάσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή αντίπαλος του Άρη, πριν λίγες μέρες είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, νικώντας τον με 3-1.

Ντεν Χάαγκ (Α. Γκροενεντάικ): Γκρούθτουιζεν, Μπούγκελσντάιγκ, Κανόν, Μπέικερ, Μάιγερς, Ίμερς, Μπέκερ, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπουργκ, Λορέντζεν.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ματίγια, Μπάσα, Γκαρσία, Ντιγκινί, Κολάσο, Ναζλίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς