18 C
Athens

Μαρτίνης: Θέλω να κατακτήσω τίτλους, να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα

Ο Απόστολος Μαρτίνης μίλησε στην κάμερα της Nova για τη μεταγραφή του στον Άρη και επισήμανε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τους Θεσσαλονικείς.

Ο νεαρός αριστερός μπακ συμφώνησε με τον Άρη, ανακοινώθηκε χθες από τους «κιτρινόμαυρους» και εμφανίζεται έτοιμος να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τη νέα του ομάδα για να πετύχει όλους τους στόχους της.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τα συναισθήματα του αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Άρη:

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα, είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και θα δώσω το 100%».

Για τους στόχους τους

«Θέλω να κατακτήσω τίτλους, να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον Άρη:

«Σίγουρα πάθος, επιθετικότητα και θέλω να επικοινωνήσω με την ομάδα, να είμαστε μια οικογένεια. Ο Άρης έχει τεράστια ιστορία και έχει πολύ δυνατούς φιλάθλους που βοηθάνε πάρα πολύ».

Για το πώς τον υποδέχτηκε η ομάδα και για τον Ακη Μάντζιο:

«Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, τον ήξερα και από πριν. Αυτό που ζητάει είναι να παίζει η ομάδα με πάθος, να προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να πάρουμε τη νίκη. Με καλωσόρισε πάρα πολύ θερμά όπως και όλη η ομάδα, όλοι οι παίκτες και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ένιωσα πολύ καλά».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει:

«Εννοείται… Ό,τι πει ο προπονητής. Εγώ είμαι έτοιμος 100%».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα θα δώσουμε το 100%, θέλουμε πάντα τη νίκη μέσα από καλό ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς