23.3 C
Athens

Οι Πορτογάλοι το πήραν απόφαση: «Η πίστη για Σεμέδο σβήνει στην Μπενφίκα»

Το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού – φθινόπωρου πλέον… – σε ό,τι είχε να κάνει με ενδεχόμενες αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακού, αφορούσε τον πολύ Ρούμπεν Σεμέδο. Ο «βράχος» της ερυθρόλευκης άμυνας βρέθηκε για τα καλά στο στόχαστρο της Μπενφίκα, φρόντισε και ο ίδιος σε ουκ ολίγες περιστάσεις να ρίξει λάδι στη φωτιά με τις διφορούμενες απαντήσεις σχετικά με το μέλλον, ωστόσο όλα δείχνουν πως όλοι οι εμπλεκόμενοι το πήραν απόφαση: Ο Σεμέδο θα φορά για ακόμα μια σεζόν τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Τα ποσά που γράφονταν στον πορτογαλικό Τύπο περί μετακίνησης που θα κόστιζε λιγότερα από δέκα εκ. ευρώ, αποδείχθηκαν όνειρα… θερινοφθινοπωρινής νυκτός. Και αυτό γιατί ο στόπερ με την καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού. Ο μοναδικός τρόπος για να είχε ρεαλιστική βάση μια πώλησή του κάτω από τα 13-15 εκ. ευρώ, θα ήταν μέσω της ύπαρξης κάποιας κρυφής ρήτρας, που πιθανόν να του επέτρεπε να φύγει προς συγκεκριμένους προορισμούς με κάποιο συγκεκριμένο ποσό.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δε φαίνεται να υπάρχει κι έτσι καταλήξαμε στο σημερινό δημοσίευμα – παραδοχή της Record, το οποίο ουσιαστικά βάζει τελεία σε οποιαδήποτε κουβέντα περί μετακίνησης του Πορτογάλου στόπερ στην Μπενφίκα:

«Η Μπενφίκα πιέζεται από το χρόνο για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά η πίστη στη διοίκηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αρχίζει να σβήνει. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει πρόθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον Πορτογάλο αμυντικό και στις τάξεις των αετών δεν υπάρχει αισιοδοξία πως θα γίνει το deal».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς