22.2 C
Athens

Παναιτωλικός – Αστέρας 1-1: Βαθμός με δέκα παίκτες και ήρωα Αριγίμπι

Αν έλεγε κανείς στον Παναιτωλικό πως θα έπαιζε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο κόντρα στον Αστέρα και θα έπαιρνε στο τέλος τον βαθμό, τότε θα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έμεινε στο 1-1 στο Αγρίνιο με τους Αρκάδες παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 16′ λόγω της αποβολής του Βάντερσον.

Μόλις στο 7′ ο Αστέρας προειδοποίησε με το δοκάρι του Μουνάφο, αλλά οι γηπεδούχοι δεν… έβαλαν μυαλό. Στο 15′ ο Βάντερσον ανέτρεψε τον Κρέσπι εκτός περιοχής και κατόπιν χρήσης VAR ο Ευαγγέλου απέβαλε τον αριστερό μπακ του Παναιτωλικού που ήταν ο τελευταίος παίκτης.

Ο Παναιτωλικός παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κράτησε για αρκετή ώρα τον Αστέρα μακριά από την περιοχή του, αλλά έχασε ευκαιρίες με τον Αριγίμπι και στην εκπνοή του πρώτου μέρους το πλήρωσε. Από σέντρα του Κώτσιρα, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-1.

Η γκολάρα των γηπεδούχων ήρθε στο 54′ με τον Αριγίμπι με μακρινό σουτ από εκτέλεση φάουλ να ισοφαρίζει σε 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι για να πετύχουν ένα τέρμα νίκης, αλλά ο Κώτσιρας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 66′ και το τελικό αποτέλεσμα μάλλον αφήνει πικραμένους τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

Σκόρερ: 54′ Αριγίμπι / 45′ Μπαράλες

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Κόκκινες: 16′ Βάντερσον

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (70′ Ταχάρ), Λιάβας, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Τσιγγάρας (70′ Μεντίνα), Ντάλσιο, Αριγίμπι, Μάζουρεκ (84′ Μεντόσα), Ντίας, Ματσόλα

Αστέρας Τρίπολης: (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε (79′ Ιγκλέσιας), Σίτο (69′ Λεό Τιλίκα), Ριέρα, Κρέσπι (69′ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς