23.6 C
Athens

Κυριαζής: Ένα νέο ταλέντο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ο Κωνσταντίνος Κυριαζής είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, αφού οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Άρη για τη μεταγραφή του 16χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα.

Ο Ολυμπιακός δείχνει για ακόμα μία φορά ότι δεν κοιτάζει μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά και το μέλλον του συλλόγου, καθώς έχει ενδυναμώσει αισθητά την Ακαδημία της ομάδας.

Τελευταίο απόκτημα είναι ο Κωνσταντίνος Κυριαζής, τον οποίο ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε από την προηγούμενη σεζόν και οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούσαν την απόκτησή του.

Ο 16χρονος (04/03/2004) πέρυσι έκανε προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του Άρη, με τους Ένινγκ και Ράντο (προπονητής τερματοφυλάκων) να μένουν εντυπωσιασμένοι από τον νεαρό τερματοφύλακα.

Ο Κυριαζής δεν έχει κλείσει ακόμα τα 17 και ήδη βλέπει τον κόσμο από τα 1.87 μέτρα, ενώ δείχνει τρομερή ωριμότητα για την ηλικία του.

Το πρότζεκτ Κυριαζής δεν αφορά τη φετινή σεζόν, αλλά μέσα από την Ακαδημία οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον ετοιμάσουν για το μέλλον, το οποίο θα είναι λαμπρό για τον 16χρονο τερματοφύλακα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς