19 C
Athens

Ο Σίλβερ προανήγγειλε την απουσία Αντετοκούνμπο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Άνταμ Σίλβερ μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 και ουσιαστικά προανήγγειλε την απουσία αρκετών NBAer από τις Εθνικές τους ομάδες.

Μάλιστα, ο κομισάριος της Λίγκας επισήμανε ότι αν ξεκινήσει η νέα σεζόν αργά τότε δεν βλέπει πιθανό να προλάβουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δούμε Ολυμπιακούς αγώνες, ακόμα και με κανέναν παίκτη του NBA, κάτι που επηρεάζει και την Εθνική μας ομάδα, μιας και η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο μόνο δεδομένη δεν είναι.

Συγκεκριμένα ο κομισάριος της Λίγκας είπε:

«Δεν το βλέπω πιθανό αν αρχίσουμε αργά να σταματήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν φτάνει μόνο η περίοδος της διοργάνωσης στο Τόκιο, αλλά η προετοιμασία πριν και η ξεκούραση μετά. Υπάρχουν τόσοι απίστευτοι παίκτες, που οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να παρατάξουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ανησυχώ για κάποιες άλλες εθνικές ομάδες που έχουν σταρ στη δική μας λίγκα και η απουσία τους θα κάνει τεράστια διαφορά. Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς