20.2 C
Athens

Ξάνθη: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα με Γιούρμαν, Θ. Παπάζογλου και Βαλμά

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/10) η Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα οικοδομεί ένα νέο ρόστερ με τον Τόνι Πόποβιτς να ηγείται της προσπάθειας από τον πάγκο.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκαν ο Θανάσης Παπάζογλου με την πλούσια εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα, ο νεαρός στόπερ Κωνσταντίνος Βαλμάς, αλλά και ο διεθνής Αυστραλός, Μάθιου Γιούρμαν. Ο 30χρονος έπαιξε στο προηγούμενο Μουντιάλ και αποτελεί παίκτη που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Αυστραλός προπονητής, Τόνι Πόποβιτς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η ανακοίνωση για τον Παπάζογλου: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.

Ο 32χρονος υψηλόσωμος επιθετικός αποτελεί μέλος της επιθετικής γραμμής της ομάδας μας. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρ., ΟΦΗ, Ατρομήτου, Κόρτράικ, Ρόντα, Άλεσουντ, Χάποελ Χάιφα, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Βολουντάρι, Λάρισα.

Θανάση, καλωσήρθες στην Ξάνθη!»

Η ανακοίνωση για Γιούρμαν: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή MATTHEW JURMAN.

Είναι διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας συμμετέχοντας στο Μουντιάλ 2018, έχει κατακτήσει 3 φορές το πρωτάθλημα στη χώρα του (2010, 2012, 2017), ενώ κέρδισε και το βραβείο της καλύτερης μεταγραφής στη Ν. Κορέα το 2017. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή.

Matthew, καλωσήρθες στην ΞΑΝΘΗ!»

Η ανακοίνωση για τον Βαλμά: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΛΜΑ.

Ο 22χρονος αμυντικός που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και ήταν διεθνής με τις Εθνικές ομάδες (Κ16, Κ17, 19, Κ20) πέρσι αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Αναγέννηση Δερύνειας και πλέον αποτελεί μέλος της Ξανθιώτικου Συλλόγου.

Κώστα, καλωσήρθες στην Ξάνθη!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς