18 C
Athens

Εμβιλά: Δικαιωμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό

Από τη μέρα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ο Γιαν Εμβιλά είχε μιλήσει για το όνειρο της συμμετοχής toy στο Champions League. Ευτυχώς για αυτόν, τα… όνειρα στον Ολυμπιακό πραγματοποιούνται γρήγορα κι έτσι, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στην Κύπρο, ο Γάλλος μέσος θα έχει την ευκαιρία να ακουμπήσει το σεντόνι με τα αστέρια στη σέντρα του «Γ. Καραϊσκάκης» και να μυρίσει άρωμα Ευρώπης.

Μετά την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Εμβιλά δήλωσε δικαιωμένος για την απόφασή του να επιλέξει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Νιώθω πολύ δικαιωμένος, πάρα πολύ ευτυχισμένος. Κατάφερα να εκπληρώσω το όνειρο της συμμετοχής μου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι έχει την ευκαιρία να βρίσκεται στον ίδιο σύλλογο παρέα με συμπατριώτες του, όπως ο Βαλμπουενά και ο Καρεμπέ, ο Εμβιλά τόνισε: «Είναι πολύ ευχάριστο που υπάρχουν Γάλλοι στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που με υποδέχτηκαν όλοι. Ήταν μία πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας και είμαι πολύ χαρούμενος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς