19.7 C
Athens

Eurocup: Με το δεξί ξεκίνησαν Μπουντούτσνοστ, Τρέντο και Ουνικάχα

Η νέα σεζόν στο Eurocup ξεκίνησε με τρεις αγώνες να γίνονται σήμερα και τις Μπουντούτσνοστ, Τρέντο και Ουνικάχα να παίρνουν τις πρώτες νίκες τη φετινής χρονιάς κόντρα σε Μπρέσια, Τρέντο και Μεροπολιτάν 92 αντίστοιχα.

Η αυλαία της νέας σεζόν άνοιξε με τα παιχνίδια Μπουντούτσνοστ – Μπρέσια και Μπούρσασπορ – Τρέντο.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα από το Μαυροβούνιο δεν ήταν καλή, καθώς το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 42-43. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπουντούτσνοστ βελτίωσε σημαντικά την εικόνα της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος της τρίτης περιόδου σε 65-65.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την αποδοσή τους και μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τελικά τη νίκη με 93-81. Για τους νικητές ο Ιβάνοβιτς ήταν ο κορυφαίος με 24 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ντούσαν Ρίστιτς με 17.

Στον δεύτερο αγώνα που διεξήχθη στις 20:00 η Τρέντο πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπούρσασπορ με 86-93. Κορυφαίος για τους Ιταλούς ήταν ο Τζακόρεϊ Γουίλιαμς με 19 πόντους και τον ακολούθησε ο Μπράουν με 17.

Τέλος, στον αγώνα που έκλεισε την πρώτη ημέρα της νέας σεζόν, η Ουνικάχα επικράτησε της Μεροπολιτάν 92 πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 96-88. Η ισπανική ομάδα είχε σε εξαιρετικό βράδυ 6 παίκτες, καθώς μέτρησαν πάνω από 10 πόντους ο καθένας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς