23.7 C
Athens

Μουσάεφ: Παίζουμε για τη νίκη στην Τούμπα

Στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Μουράντ Μουσάεφ μίλησε για την κατάσταση των τραυματιών και υποστήριξε πως στόχος του είναι η Κράσνονταρ να παίξει επιθετικά για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ματς όπως και στο Κράσνονταρ. Ουσιαστικά πήραμε ένα μικρό προβάδισμα. Οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να δείξουμε την ίδια πειθαρχία και συγκέντρωση και ας κερδίσει ο δυνατότερος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για την κατάσταση των τραυματιών που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη (Κάιο, Πετρόφ, Μπεργκ, Βάντερσον): «Ο Βάντερσον δεν ήρθε μαζί μας. Όλοι οι υπόλοιποι ήρθαν αλλά η προπόνηση που ακολουθεί θα κρίνει ποιοι θα παίξουν στο παιχνίδι».

Για το αν στόχος της ομάδας του είναι να κρατήσει το μηδέν στην εστία της: «Εμείς ποτέ δεν έχουμε παίξει για να κρατήσουμε το μηδέν. Ποτέ δεν το έχω κάνει συνειδητά αυτό. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Είμαστε ομάδα που δεν κλείνεται και το ίδιο θα κάνουμε και πάλι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς