15.6 C
Athens

Άναψε φωτιές τo insta story του Αγιούμπ στο ημίχρονο του ΑΕΛ – Παναθηναϊκός! (pic)

Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που ο Παναθηναϊκός αποτελούσε σημαντική δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και διεκδικούσε με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, συμπληρώνεται μια δεκαετία από τότε που οι Πράσινοι κατέρρευσαν, παραδομένοι στην κακοδιαχείριση και τη μεγαλομανία της ΠΕΚ του συγχωρεμένου Ανδρέα Βγενόπουλου. Σκεφτείτε ότι τότε δεν υπήρχε καλά – καλά το Instagram!

Οι εποχές έχουν αλλάξει από τότε. Τόσο πολύ που ένας παίκτης (του Παναθηναϊκού εν προκειμένω) ανεβάζει story στο Instagram στο ημίχρονο μιας αναμέτρησης. Στον λογαριασμό του Γιασίν Αγιούμπ ανέβηκε μια φάση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με την ΑΕΛ, κάτι που ακόμα και για την εποχή μας δεν είναι και τόσο συνηθισμένο. Για κακή τύχη του Μαροκινού, το ματς στράβωσε και η ανάρτησή του άναψε φωτιές και τον έβαλε σε μπελάδες.

Παρότι έκανε στη συνέχεια δεύτερο story, με την επεξήγηση πως τον λογαριασμό του τον διαχειρίζεται μια εταιρία δημοσίων σχέσεων, το «φάουλ» του Μαροκινού είναι μεγάλο. Κυρίως επειδή διατρανώνει την εντύπωση πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα ξέφραγο αμπέλι που κάθε ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Ή έστω, η εταιρία που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς