17.9 C
Athens

Μπαρτζώκας: Οι ιδιοκτήτες με εμπιστεύονται, ο Σλούκας ξέρει τι σημαίνει Ολυμπιακός

Η Euroleague παρουσίασε τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και στο video της φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, του Γιώργου Πρίντεζη και φυσικά του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε ότι νιώθει ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ τον εμπιστεύονται κάτι που τον κάνει να πιστεύει ακόμα περισσότερο στο ότι μπορεί να χτίσει την ομάδα της νέας εποχής.

Συγκεκριμένα ανέφεραν:

Σλούκας: «Ήμουν εδώ 7 χρόνια και έζησα σπουδαίες στιγμές. Είναι όλα γνώριμα στην ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που έχω μπροστά μου μία νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό».

Μπαρτζώκας: «O Σλούκας είναι ένας παίκτης που ξέρει τί σημαίνει ο Ολυμπιακός και κυρίως για τους οπαδούς της ομάδας. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά νιώθω ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας με εμπιστεύονται και μαζί μπορούμε να χτίσουμε την νέα ομάδα του Ολυμπιακού, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια».

Πρίντεζης: «Το 2012 και το 2013 ήταν μεγάλες στιγμές για εμάς, την ομάδα, τους φίλους, για όλους. Είναι κάτι που θα μείνει για χρόνια στη καρδιά μου και στο μυαλό μου».

Δείτε το video της Euroleague:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς