17.7 C
Athens

Τσούμιτς: Δεν υπήρχε χρόνος για εμένα στον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Τσούμιτς μίλησε για τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ Χιχόν και αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έκανε με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι στην ελληνική ομάδα δεν υπήρχε χρόνος για τον ίδιο.

Μάλιστα, επισήμανε ότι γνώριζε από την αρχή ότι έπρεπε να ανταγωνιστεί ακόμα έξι ποδοσφαιριστές για να μπορεί να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ, κάτι εξαιρετικά δύσκολο από την στιγμή που το επίπεδο στον Ολυμπιακό έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια.

Ο Τσούμιτς αναφέρθηκε και στον Ούρος Τζούρτζεβιτς τον πρώην παίκτη των Ερυθρόλευκων, ο οποίος χάρισε τη νίκη στη Χιχόν στην αναμέτρηση με τη Χιρόνα (2-0) πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν υπήρχε χρόνος για να αγωνιστώ σε φιλικό του Ολυμπιακού. Ήξερα τι με περίμενε σε ένα περιβάλλον όπου έπρεπε να ανταγωνιστώ έξι ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση. Η Χιχόν με παρακολουθούσε από πριν και εμφανίστηκε κάνοντας μου πρόταση».

Για το ενδιαφέρον της Παρτιζάν: «Μου τηλεφώνησαν από την Παρτιζάν, από τον Ολυμπιακό αποφάσισαν πως θα έπρεπε να πάω σε ένα ισχυρότερο πρωτάθλημα σε σχέση με αυτό που αγωνιζόμουν.

Ετσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω στη Segunda Division. Επίσης κοιτώντας και το οικονομικό κομμάτι έβαλε οψιόν αγοράς στα 7 εκατ. ευρώ, ένα ποσό ασύλληπτο για τους Σέρβους, αλλά όχι για τους Ισπανούς».

Για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς: «Προσαρμόζομαι γρήγορα. Ξέρω αγγλικά και μαθαίνω ισπανικά. Μένω σε ένα διαμέρισμα που δεν απέχει πολύ από το κέντρο. Έχω το δικό μου αυτοκίνητο και ρωτάω για τα πάντα τον Ούρος Τζούρτζεβιτς. Είναι υπέροχο να έχω έναν αληθινό φίλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς