20.6 C
Athens

Στην πόρτα της έξοδου ο Παπασταθόπουλος, ένας ανταγωνιστής λιγότερος για Ολυμπιακό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει την εμπιστοσύνη του Μικαέλ Αρτέτα και για αυτόν τον λόγο είναι στην πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ.

Τις προηγούμενες μέρες, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός συνδέθηκε έντονα με τη Νάπολι, αλλά τελικά δεν είναι τόσο απλό να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες», μιας και η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έχει βάλει άλλες προτεραιότητες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Record σε σημερινή της δημοσίευση, ο Καλιντού Κουλιμπαλί φαίνεται πως δεν θα πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι, μετά από την απόκτηση του Ρούμπεν Ντίας από την Μπενφίκα, αλλά και επειδή το ποσό που ζητά ο ιταλικός σύλλογος είναι εξωπραγματικό, μιας και ξεπερνά τα 80 εκ. ευρώ.

Έτσι, αυτό το ντόμινο εξελίξεων επηρεάζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος… παίζει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, πιο έντονα από ποτέ.

https://athlosnews.gr/olympiakos-thelei-papastathopoylo-protathike-o-araoycho/?fbclid=IwAR2Fa_tswWu3iDpSZtaXaZdNJAfKkNI2yAtaGsdCck_DUK9nrM-eGxt1jpQ

Από την στιγμή που η Νάπολι θα κρατήσει τον Κουλιμπαλί, δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ και έτσι για να αποχωρήσει από την Άρσεναλ θα πρέπει να φέρει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μίκαελ Αρτέτα δεν τον εμπιστεύεται και δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει την στάση του τώρα και ο Σωκράτης θα πρέπει να βρει αλλού την ποδοσφαιρική του στέγη για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς