26.1 C
Athens

Ριβάλντο γα Σουάρες: Εξαιρετική απόφαση να υπογράψει στην Ατλέτικο

Ο Ριβάλντο αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Λουίς Σουάρες από την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι ο Ουρουγουανός πήρε μία εξαιρετική απόφαση.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος υπογράμμισε ότι θα ήθελε να τον δει να μένει στην Μπαρτσελόνα και εξέφρασε την ελπίδα του, τα πράγματα να πάνε καλά για τον Σουάρες.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος θρύλος του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου είπε:

«Ο Λουίς Σουάρες πήρε εξαιρετική απόφαση με το να αποφασίσει να υπογράψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα ήθελα να μείνει στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Κούμαν έκανε σαφές ότι περίσσευε κι εκείνος έπρεπε να πάει σε έναν σύλλογο που θα τον εκτιμούσαν.

Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά για τον Σουάρες στην Ατλέτικο, είμαι φαν ενός παίκτη που δεν θα έπρεπε να έχει φύγει από την Μπαρτσελόνα. Είναι ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και μόνο η ηλικία θα έπρεπε να είναι ο λόγος για να τον αφήσουν να φύγει.

Ο Σουάρες είναι είναι ένας σπουδαίος μαχητής και υπέγραψε στον τέλειο σύλλογο. Είναι σπουδαίος για την Ατλέτικο, ένας εξαιρετικός σκόρερ ένας μεγάλος μαχητής κι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς